Sucher (Derzeit stehen 5465 Produkte)

AGB

1. Za uporabo spletnega mesta www.filatelist-a.com se mora uporabnik strinjati s Pravili in pogoji uporabe (v nadaljevanju pravila). Sprejem pravil je pogoj za uspešno registracijo uporabnika spletne trgovine. Ta pravila so občasno posodobljena in spremenjena. Odgovornost uporabnika je, da je z njimi na tekočem in se z njimi seznani vsakokrat, ko odda ponudbo za posamezni izdelek. Za uporabnike, ki imajo z lastnikom spletne trgovine sklenjeno pogodbo, ta pravila predstavljajo tudi del pogodbenih določil.

2. Spletna trgovina FILATELIST-A je last podjetja IMPATO, Benjamin Bezek s.p.

3. Ob prvem vpisu se mora uporabnik registrirati in mora biti na datum registracije star 15 let ali več. Uporabnik mora ob registraciji izpolniti obvezna polja in geslo za dostop do trgovine. Uporabnik mora izpolniti vsa zahtevana polja z resničnimi podatki. Izdajanje za drugo osebo je kaznivo dejanje. Vsak uporabnik ima lahko le eno uporabniško ime. Pravne osebe imajo lahko več uporabniških imen, vendar le po predhodnem dogovoru z lastnikom spletne trgovine. Uporabnik se s sprejemom pravil zavezuje, da bo ravnal skladno z njimi.

4. Lastnik trgovine sem obiskovalcem in registriranim uporabnikom spletnega mesta nudi strokovno in tehnično pomoč uporabe trgovine.

5. Vsak uporabnik s sprejemom teh pravil dovoljuje uporabo in obdelavo posredovanih osebnih ter drugih podatkov za namen delovanja spletne trgovine. Upravljavec se zavezuje te podatke uporabiti le za namen, za katerega so bili pridobljeni. Uporabnik je z opravljeno registracijo seznanjen z ravnanjem z osebnimi podatki ter soglaša, da upravljavec njegove osebne podatke obdeluje in hrani do njegovega preklica. Podatki o uporabniku se obdelujejo in hranijo na način in v roku s specifičnim ter legitimnim namenom. Upravljavec jamči za zasebnost osebnih podatkov in z njimi ravna v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov
(ZVOP-1). Upravljavec osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen v primerih, ko bo to potrebno za namen delovanja spletne trgovine.

6. Z oddajo ponudbe za posamezni predmet in sprejemom ponudbe s strani lastnika, ki je predmet postavil v prodajo na spletno mesto, se med prodajalcem in kupcem vzpostavi obligacijsko razmerje. Vsi morebitni spori iz tega razmerja (kot zaradi resničnosti podatkov o uporabniku, o vsebini ponudbe, o predmetu in ceni ponudbe ipd.) se rešujejo v prvi vrsti med prodajalcem in kupcem. V kolikor dogovora med njima ni moč doseči, je za reševanje pristojno Okrajno sodišče v Kamniku.

7. Skrbnik spletne trgovine si pridružuje pravico izbrisa določenega predmeta, če naknadno ugotovi, da opis pri predmetu ni bil pravilen oziroma je v vmesnem obdobju prišlo bodisi do odtujitve bodisi do poškodbe omenjenega - presojo o tem si skrbnik v celoti pridržuje. Skrbnik spletne trgovine si tudi pridržuje pravico nemudoma črtati s seznama uporabnikov tiste, ki bi kršili pravila poslovanja ali kako drugače škodovali spletnemu mestu, njenim skrbnikom oziroma lastnikom. Presojo o tem si upravljavec v celoti pridržuje.

8. Uporabnik je dolžan skrbeti za varnost svojega uporabniškega gesla in ga občasno zamenjati. Skrbnik spletne trgovine ne odgovarja za primere zlorabe uporabniškega gesla, bo pa nemudoma po sporočilu uporabnika o domnevni zlorabi ustrezno ukrepal. Uporabnik se strinja, da se v primeru, če se izkaže, da je bilo uporabniško geslo kateregakoli uporabnika zlorabljeno, ponudbe ali povpraševanja in druge izjave volje pod imenom tega uporabnika, ne štejejo za izjavo volje in tako v nobenem primeru ne povzročijo pravnih učinkov.

9. Uporabnik se strinja z občasnim prejemanjem elektronske pošte, ki je povezana s spletnim mestom in aktivnostmi spletne trgovine. Ta sporočila lahko vsebujejo reklamna sporočila poslovnih partnerjev. Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da upravljavec trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za pošiljanje sporočil. Skrbnik se zavezuje, da elektronskih naslovov in drugih osebnih podatkov uporabnikov ne bo posredoval drugim razen v primerih, ko bo to potrebno za namen delovanja spletnega mesta oziroma ob predhodni najavi namere in prejemu dovoljenja uporabnika.

10. Upravljavec uporablja programsko opremo za analizo uporabe spletnega mesta. Na ta način lahko ovrednoti uporabo spletnega mesta ter pridobi pomembna spoznanja o potrebah uporabnikov. Ta spoznanja pripomorejo, da se lahko še dodatno izboljša kakovost spletnega mesta. V zvezi s tem se lahko pojavijo tudi tako imenovani „cookies"(piškotki). To so besedilne datoteke, ki se shranjujejo v računalniku obiskovalca. Omogočajo prepoznavo uporabnika ob ponovnem obisku spletne strani. To upravljavcu omogoča, da opravi zgoraj opisano vrednotenje uporabe. Piškotke lahko uporabniki praviloma odklonijo ali izbrišejo z ustreznimi nastavitvami iskalnika. Vendar pa se v tem primeru lahko zgodi, da ne bo več mogoče uporabljati vseh funkcij spletnega mesta. S pomočjo uporabljene programske opreme se zbirajo in shranjujejo tudi nekateri tehnični podatki, vključno z IP naslovom uporabnika. Nikakor pa ne pride do identifikacije ali zbiranja osebnih podatkov o osebah, ki se skrivajo za temi podatki. Teh podatkov tudi ni mogoče povezati z drugimi osebnimi podatki, ki jih posamezni uporabniki dajo na razpolago. Z uporabo tega spletnega mesta izražate svoje strinjanje z zgoraj opisanim postopkom analize uporabe tega spletnega mesta.

11. Upravljavec spletne trgovine si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli spremeni ta Pravila in pogoje uporabe, brez vnaprejšnje najave. Vsaka uporaba spletnega mesta po spremembi pravil pomeni soglasje s spremembami. Vsi podatki o upravljavcu spletnega mesta so dostopni na www.filatelist-a.com.

 

Back to top

S piškotki si na spletni strani pomagamo pri zagotavljanju najboljše možne uporabniške izkušnje. Podrobne informacije.

  
EU Cookie Directive Module Information